Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ- ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Ζητάμε ψήφο για ένα νέο συνασπισμό εξουσίας

Ο συνδυασμός μας, ο συνδυασμός ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, έχει μπει με αισιοδοξία και δυναμισμό στην εκλογική μάχη.
Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της πρώην Νομαρχίας, γίνεται η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων μας.
Το πρόγραμμα περιοδειών συνεχίζεται. Χθες έγινε περιοδεία στο Μαντούκι, σήμερα στη Λευκίμμη, το Σαββατοκύριακο στο Βορρά. Οι πολίτες...
 ακούνε με ενδιαφέρον την εναλλακτική πρόταση της Αριστεράς, για ένα νέο συνασπισμό εξουσίας, για προοδευτική φιλολαϊκή έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση.
Τα κόμματα του μνημονίου δεν έχουν να δώσουν παρά ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο: Τον δήθεν μονόδρομο του μνημονίου. Προσπαθούν να μετατρέψουν την αποτυχία της πολιτικής τους σε εκβιασμό για τον ελληνικό λαό.
Εμείς καλούμε στις εκλογές τους πολίτες να μετατρέψουν την οργή και την αγανάκτησή τους σε χρήσιμη ψήφο ανατροπής και ανασυγκρότησης. Να δώσουν απάντηση αξιοπρέπειας και ελπίδας. Να δώσουν απάντηση στο μόνο πραγματικό δίλημμα αυτής της αναμέτρησης: Μνημόνιο ή Αριστερά; Μνημονιακή Συγκυβέρνηση ή Νέος Συνασπισμός Εξουσίας;
Δεν ζητάμε ψήφο διαμαρτυρίας. Ζητάμε ψήφο για την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Για το ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο και συγκεκριμένο εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο για την έξοδο από την κρίση και την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας που έχουμε καταθέσει στην κοινωνία και που, μέρα με τη μέρα, γίνεται κτήμα του λαού.