Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε του μισθού του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας- (σ.σ. Πότε θα δεχθούν να λάβουν οι βουλευτές το βασικό μισθό που ψήφισαν για όλους εμάς, αλλά διατηρούν τα προνόμια τους; - Πότε θα καταργηθούν όλες οι βουλευτικές συντάξεις που δίδονται; Προέχει η σωτηρία της χώρας ή η τσέπες σας και οι περιουσίες σας;)

Για την ειλημμένη απόφασή του να παραιτηθεί του μισθού του ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τον υπουργό των Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος πολίτης της χώρας τόνισε απευθυνόμενος στον υπουργό των Οικονομικών ότι σε μία συγκυρία που οι Έλληνες υποβάλλονται σε υποχρεωτικές οδυνηρές θυσίες οι πολιτικοί...
πρέπει να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα.
Για το λόγο αυτό, ο κ. Παπούλιας ανακοίνωσε ότι παραιτείται της προεδρικής αποζημίωσης που ελάμβανε για την άσκηση των καθηκόντων του και η οποία είχε ήδη υποστεί σημαντικές μειώσεις.
Κατά πληροφορίες, οι ετήσιες απολαβές του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέρχονται σε περίπου 300 χιλιάδες ευρώ. Το κονδύλι αυτό επιστρέφει προς αξιοποίηση στο υπουργείο των Οικονομικών.


ΠΗΓΗ:http://www.protothema.gr/