Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σύλληψη δραστών κλοπών επ’ αυτοφώρω- Θανατηφόρο τροχαίο

Από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κερκύρας την 10-4-2011 σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου αλλοδαπού, και ενός 25χρονου ημεδαπού κατηγορούμενων για κλοπές .
Ειδικότερα ύστερα από καταγγελία περιοίκων για διάπραξη κλοπής σε κατάστημα...
σπάζοντας τζαμαρία, που έγινε την 10-4-2011 σε προάστιο της Κερκύρας, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από άνδρες της Υ. Α. Κερκύρας ο ανωτέρω αλλοδαπός δράστης. Από την προανάκριση προέκυψε ότι την ανωτέρω πράξη διέπραξε μαζί με τον συνεργό του 25χρονο ημεδαπό, αφαιρώντας χρήματα από την ταμειακή μηχανή και διάφορα αντικείμενα (τηλεκάρτες, τσιγάρα), καθώς και ότι την ίδια ημέρα αποπειράθηκαν να διαπράξουν άλλες δυο κλοπές σε καταστήματα στην ίδια περιοχή.


Με συντονισμένες ενέργειες της Υ Α. Κερκύρας συνελήφθη και ο 25χρονος ημεδαπός δράστης στα όρια του αυτοφώρου και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημ/κών Κερκύρας.




Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα


Μεσημεριανές ώρες της 10-4-2011 στο Κανόνι Κερκύρας έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα όταν 35χρονος ημεδαπός έχασε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου που οδηγούσε , με συνέπεια να εκτραπεί της πορείας του και να τραυματισθεί θανάσιμα. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.