Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές και εξιχνιάσεις υποθέσεων

Στη πόλη της Κέρκυρας, βραδινές ώρες της 04.04.2011, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός και από τη Ο.Π.Κ.Ε. 35χρονος ημεδαπός, αμφότεροι για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα ο....
25χρονος, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 1,4 γραμμαρίων, ενώ ο 35χρονος διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 0,5 γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.


Εξιχνιάσεις κλοπών


Βόρεια Κέρκυρα
Στην βόρεια Κέρκυρα, βραδινές ώρες της 04.04.2011 από αστυνομικούς του Α.Τ. Παλαιοκαστριτών, συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός για κλοπές και 26χρονος ημεδαπός για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, από προανάκριση προέκυψε ότι ο 25χρονος ήταν ο δράστης κλοπής που έλαβε χώρα την 6.2.2011 σε μονοκατοικία στην Βόρεια Κέρκυρα, από την οποία αφαίρεσε έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, μία ψηφιακή φωτογραφική κάμερα, μια βιντεοκάμερα, ένα κινητό τηλέφωνο και μία τηλεόραση TFT, και κλοπής που έγινε την 4.4.2011 σε καφέ μπαρ της βόρειας Κέρκυρας από το οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 80 €.
Το ανωτέρω χρηματικό στην συνέχεια δόθηκε από τον 24χρονο στον 35χρονο προς εξόφληση χρέους.
Προανάκριση ενεργείται από Α.Τ.Παλαιοκαστριτών σε συνεργασία με την Υποδ.Ασφ.Κέρκυρας.


Πόλη της Κέρκυρας
Στην πόλη της Κέρκυρας, πρώτες πρωινές ώρες της 5.4.2011 από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός για κλοπή.
Ειδικότερα σε σωματικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του, ένα ραδιοCD, μία άδεια κυκλοφορίας και ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο οχήματος, τα οποία είχε προηγουμένως αφαιρέσει από σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Τα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση ενεργείται από Υποδ.Ασφ.Κέρκυρας.