Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Σύλληψη για τυχερά παίγνια

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 03/02/2011, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 61χρονος ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιγνίων.
Συγκεκριμένα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο ο 61χρονος κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα καφέ-μπαρ ιδιοκτησίας του, έχοντας εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, έξι (6) ειδικά διαμορφωμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι.....
ήταν σε θέση αναμονής για την διενέργεια του απαγορευμένου παιγνίου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» από ισάριθμους παίκτες –πελάτες του καταστήματος., καθώς και μία(1) κεντρική μονάδα επεξεργασίας –διαχείρισης και ελέγχου «server» μέσω του οποίου τίθονταν σε λειτουργία το λογισμικό πρόγραμμα των ανωτέρω υπολογιστών.
Επίσης εντός του χώρου του καταστήματος ήταν εγκατεστημένο και σε αναμονή ένα(1) ηλεκτρονικό μηχάνημα για τη διενέργεια του απαγορευμένου παιγνίου «ΤΡΙΛΙΖΑ».
Επιπλέον υπήρχαν εγκατεστημένες και δύο (2) κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τους χώρους και ήταν συνδεδεμένες με μηχάνημα καταγραφής.
Εντός συρταριού του καταστήματος ανευρέθη το συνολικό ποσό των
395 Ευρώ.
Τα ηλεκτρονικά μηχανήματα, οι κάμερες, το μηχάνημα καταγραφής με το τηλεχειριστήριο και τα χρήματα κατασχέθηκα. Διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.