Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Παράδοση παραλαβή στην ΠΙΝ

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Δευτέρα 03 Ιανουαρίου 2011, η τελετή παράδοσης παραλαβής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων από το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας, κ. Κώστα Γεωργαλίδη, στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Τάσο Αποστολόπουλο.
Στην τελετή παραβρέθηκαν....
 η βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ, κ. Άντζελα Γκερέκου, ο νέος αιρετός Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Σπύρος Σπύρου, και το προσωπικό της Περιφέρειας.
Ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ενημέρωσε τον κ. Αποστολόπουλο για την πορεία της Περιφέρειας κατά τη θητεία του, τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και για τα θέματα που απασχολούν τα νησιά του Ιονίου ακόμα και σήμερα.


Τέλος, αφού ευχαρίστησε τη Βουλευτή, τους φορείς, τα ΜΜΕ, τους συνεργάτες αλλά και τους υπαλλήλους της Περιφέρειας για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν το προηγούμενο διάστημα, συνεχάρη για ακόμα μια φορά τον κ. Αποστολόπουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.