Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης με ιδιοκτήτες ταξί για μεταφορά μαθητών

Την Πέμπτη, 13/1/2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Σωτήρης Κουρής συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των ταξί του Νομού σχετικά με εκκρεμότητες που αφορούν τη μεταφορά των μαθητών. Ο κ. Αντπεριφερειάρχης, τους ενημέρωσε για την πορεία επίλυσης των προβλημάτων και ζήτησε...
την κατανόησή τους, ούτως ώστε σε ένα σύντομο και εύλογο χρονοδιάγραμμα οι νέες υπηρεσίες της Περιφέρειας σε συνεννόηση με την ΥΔΕ να τακτοποιήσουν με τη σειρά και βάση πρωτοκόλλου κάθε εκκρεμότητα. Όσον αφορά τις ενταλματοποιημένες πληρωμές, τους διαβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθούν σε δυο δόσεις, μόλις εγκριθεί ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας.


Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης με τους διευθυντές των υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας
Το μεσημέρι είχε σύσκεψη με τους νέους διευθυντές της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και Ιθάκης, τους οποίους συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων τους. Ο κ. Κουρής συζήτησε μαζί τους θέματα σχετικά με τις αρμοδιότητές τους και τη νέα διάρθρωση των υπηρεσιών. Εξέφρασε δε της συμπαράστασή του σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην πορεία εκτέλεσης των καθηκόντων τους. Τέλος τους ζήτησε να δίνουν προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του πολίτη, προκειμένου οι ενδεχόμενες δυσλειτουργίες που προκύψουν από τη μετάβαση στη νέα διοικητική δομή της Περιφέρειας, να μην έχουν επίπτωση στους πολίτες των Νησιών μας.