Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Οπλα, σφαίρες και ναρκωτικά

Από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας συνελήφθη στην περιοχή της Κέρκυρας, ένας αλλοδαπός ηλικίας τριάντα πέντε (35) ετών για κατοχή κοκαΐνης. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε να κατέχει....
δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους ενός γραμμαρίου και έξι δεκάτων περίπου (1,6 γρμ) .
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.


Συλλήψεις για Παράβαση του Νόμου Περί Όπλων και Ναρκωτικών


Από αστυνομικούς της ίδιας ομάδας, συνελήφθησαν στην περιοχή της Κέρκυρας, δύο ημεδαποί ηλικίας είκοσι τριών (23) και είκοσι τεσσάρων (24) ετών, για κατοχή κάνναβης και για παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.
Ειδικότερα, ύστερα από οικογενειακό επεισόδιο μεταξύ του 23χρονου και της μητριάς του, εκείνη υπέβαλλε έγκληση σε αυτόν για απειλές και άσκοπους πυροβολισμούς.
Ο 23χρονος παρέδωσε στους Αστυνομικούς οκτώ γραμμάρια και τρία δέκατα (8,3 γρμ) ακατέργαστης κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, επτά σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, ένα δίκαννο και μία καραμπίνα. Ο 24χρονος συνελήφθη για παράβαση του Νόμου περί όπλων, καθότι τη καραμπίνα, η οποία είναι ιδιοκτησίας του πατέρα του, την παρέδωσε προς φύλαξη στον 23χρονο, χωρίς αυτός να είναι εφοδιασμένος με τη προβλεπόμενη άδεια θύρας.
Η ναρκωτική ουσία, τα όπλα και οι σφαίρες κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.