Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΥΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑ. ΣΟ. Κ. Γιώργο Παπανδρέου, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ηλία Μπεριάτο και τα συλλογικά όργανα του Κινήματος σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Για μένα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να είμαι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στην περιφερειακή ενότητα Κέρκυρας με τον συνδυασμό ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ. Ταυτόχρονα έχω συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης να συμβάλλω αποφασιστικά στην επιτυχή εφαρμογή στην πράξη της πιο σημαντικής μεταρρύθμισης της μεταπολίτευσης , του σχεδίου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. Αυτού που θα κάνει πράξη την συμμετοχή και την αυτονομία. Από την 1-1-2011 σε μεγάλο βαθμό μόνοι μας θ΄αποφασίζουμε, μόνοι μας θα σχεδιάζουμε και θα υλοποιούμε σε τι περιβάλλον θέλουμε να ζήσουμε.
Από σήμερα λοιπόν αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία για την.....
συγκρότηση μιας ευρύτατης αυτοδιοικητικής συμμαχίας που θα ενώνει όλα τα Ιόνια νησιά με την πρωτεύουσά τους την Κέρκυρα, θα εξασφαλίζει την ανάπτυξη και πρόοδό τους και θα εγγυάται τη λειτουργική και διοικητική συνοχή τους. Μιας συμμαχίας για το περιβάλλον, την ανάπτυξη και τον πολιτισμό.
Τη μάχη αυτή θα δώσουμε με επικεφαλής τον Ηλία Μπεριάτο ένα πολιτικό με μεγάλη εμπειρία τόσο σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και σε εξειδικευμένα ζητήματα χωροταξίας και περιβάλλοντος που έχουν ιδιαίτερη σημασία για τα Ιόνια νησιά.
Ξεκινάμε με αισιοδοξία τον αγώνα έχοντας βαθιά την συναίσθηση ότι δεν έχουμε δικαίωμα ν΄ αποτύχουμε.
Από την πλευρά μου θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Κερκυραίους και τις Κερκυραίες ότι θα δουλέψω σκληρά με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Τέλος θέλω να καλέσω όλους όσους πήραν μέρος στη διαδικασία αξιολόγησης υποψηφίων καθώς και όσους εκδήλωσαν πρόθεση να είναι υποψήφιοι του Κινήματος εκτός διαδικασιών να συστρατευθούν μαζί μας στο ίδιο ψηφοδέλτιο,σ’ ένα ενωτικό και νικηφόρο αγώνα. Ο τόπος μας χρειάζεται όλους!


Κέρκυρα 7-10-2010 ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΚΑΡΥΔΗΣ