Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Θ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο υπ. περιφερειάρχης και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας Αρχών για τα Ιόνια Νησιά Θ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ βρέθηκε την Τρίτη στην Κέρκυρα προσκεκλημένος του τηλεοπτικού σταθμού ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ προκειμένου να λάβει μέρος σε συνέντευξη –συζήτηση όλων των υπ. περιφερειαρχών.
Ο Θ. Γαλιατσάτος καυτηρίασε την καθόλου τυχαία απουσία από την συζήτηση των κ.....
 Μπεριάτου και κ. Καλούδη τους οποίους και χαρακτήρισε σαν τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση εξήγησε ότι η ΑΝ.Α.Σ.Α είναι ο μόνος συνδυασμός που δεν είναι μονοκομματικός. Η ΑΝ.Α.Σ.Α είπε ο Θ. Γαλιατσάτος ενσαρκώνει από την ίδρυση της την συλλογικότητα ,την συνεργασία, την δημοκρατική λειτουργία , στοιχεία που αποτελούν βέβαιες εγγυήσεις για την δράση της μετεκλογικά στα πλαίσια του περιφερειακού συμβουλίου.
Το απόγευμα της Τρίτης ο υπ. περιφερειάρχης συναντήθηκε με τριμελη αντιπροσωπεία του σωματείου των εργαζομένων στο καζίνο της Κέρκυρας προς τους οποίους εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της παράταξης και τους διαβεβαίωσε ότι με κάθε ευκαιρία θα θέτει το πρόβλημα της οριστικής εργασιακής τους αποκατάστασης.
Επίσης το πρωί της Τετάρτης ο Θ. Γαλιατσάτος συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης επισκέφθηκε τον αρμόδιο για τις μεταφορές μαθητών αντινομάρχη και συζήτησε μαζί του το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει αυτήν την εποχή στην Κέρκυρα και δυσκολεύει την πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία. Ο υπ. περιφερειάρχης της ΑΝ.Α.Σ.Α εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του στην μεγάλη περικοπή των πιστώσεων για την μεταφορά μαθητών που επέβαλλε η δέσμια του μνημονίου κυβερνητική πολιτική και συζήτησε τρόπους για την άμεση αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των μεταφορών και των σχολείων.