Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Προσλήψεις προσωπικού στα Νοσοκομεία Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ σας γνωστοποιεί ότι σε εφαρμογή του αρ. 10 του Ν. 3329/05 «περί πρόσληψης επικουρικού προσωπικού», όπως συμπληρώθηκε με τις διατάξεις των άρθρων 5 και 32 του Ν3868 ισχύει, στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιόνιων Νήσων, Ηπείρου και Δυτ. Ελλάδας, καταρτίζονται ενιαίοι κατάλογοι επικουρικού προσωπικού κατά κλάδο για τα νοσοκομεία κέντρα υγείας και Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας (ΜΚΦ) αρμοδιότητάς μας και συγκεκριμένα για τους κλάδους.......
Νοσηλευτών ΠΕ και ΤΕ, ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, ΥΕ Τραυματιοφορέων, Τε Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ ραδιολογίας Ακτινολογίας, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, ΔΕ Χειριστών Εμφανιστών, ΔΕ Πληρώματος Ασθενοφόρου, ΤΕ Φυσιοθεραπείας, ΠΕ ή ΤΕ Λογοθεραπείας, ΠΕ ή ΤΕ Εργοθεραπείας, ΠΕ Ειδικών Παιδαγωγών, ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας και ΤΕ ή ΔΕ Θεραπευτών Παιδαγωγών, ΠΕ Φαρμακοποιών, ΕΣΥ, ΠΕ Βιοχημικών, ΠΕ Βιολόγων, ΠΕ Ψυχολόγων, ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου, ΠΕ ή ΤΕ Πληροφορικής, ΠΕ ή ΤΕ Διαιτολόγων, ΠΕ Ακτινοφυσικών, ΤΕ Μαιών-Μαιευτών, ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων και ΠΕ Κοινωνικής Εργασίας, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών των ΦΠΥΥΚΑ της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων.
Στους καταλόγους αυτούς εγγράφονται όσοι κατέχουν αντίστοιχο τίτλο σπουδών. Προηγούνται οι άνεργοι και η προτεραιότητα μεταξύ αυτών καθορίζεται από τη σειρά εγγραφής στον ΟΑΕΔ. Οι πτυχιούχοι υποψήφιοι που εγγράφονται στους καταλόγους αυτούς δεν μπορούν να παραμείνουν στον κατάλογο περισσότερο από πέντε (5) έτη .
Το επικουρικό προσωπικό κατά το χρόνο απασχόλησής του, είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και αμείβεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου των ίδιων φορέων.
Οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω κλάδων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα Νοσοκομεία ΚΥ ή της ΜΚΦ αρμοδιότητάς μας, η οποία θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά νομίμως επικυρωμένα.
1) Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. 2) Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών. 3) Φωτοαντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται). 4) Η ανεργία αποδεικνύεται με βεβαίβση του ΟΑΕΔ. 5) Υπεύθυνη Δήλωγση του Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα 6) Βεβαίωση εγγραφής στην ΕΝΕ για τους ΤΕ Νοσηλευτικής.
Η δήλωση προτίμησης Νοσοκομείου – ΚΥ ή τις ΜΚΦ θα ληφθεί υπόψη για την πρόσληψη.
Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στις Μονάδες Υγείας αρμοδιότητάς μας καθώς και στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας της 6ης ΥΠΕ.
Δεν απαιτείται υποβολή νέας αίτησης για όσους έχουν ήδη υποβάλλει εφόσον είναι πλήρη σύμφωνα με τα ανωτέρω, τα κατατεθέντα δικαιολογητικά.


Ο Διοικητής
Καθηγητής Πάνος Δ. Γκούμας


ΠΗΓΗ:http://www.kefaloniaphotonews.gr