Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Επαφές και συναντήσεις του Σπ. Σπύρου στην Κεφαλονιά

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Σπύρου στην Κεφαλονιά με την ιδιότητα του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων είχε άτυπη συνάντηση με την Υπουργό Υγείας-Πρόνοιας κα.Ξενογιαννακοπούλου.
Ο κ. Σπύρου ζήτησε από την κα. Υπουργό να επισπεύσει τις διαδικασίες σε ότι αφορά την πρόσληψη προσωπικού, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η μεταφορά στο Νέο Νοσοκομείο.
Ο κ. Σπύρου της επισήμανε επίσης ότι οι
πολίτες, παρά την κατανόηση που έχουν για τις οικονομικές δυσχέρειες δεν μπορούν να αποδεχθούν πλέον υποσχέσεις και συνεχείς αναβολές.
Ο κ. Σπύρου, το βράδυ της 16ης Αυγούστου παρεβρέθηκε σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ληξούρι παρουσία της• κας Υπουργού και πολιτικών παραγόντων της Κεφαλονιάς για το Μαντζαβινάτειο Ίδρυμα. Κατά την τελετή έγινε ιδιαίτερη αναφορά για την συμβολή του κ. Σπύρου ως διοικητή ΔΥΠΕ Ιονίων Νήσων και του κ.Ευάγγελου Κεκάτου, ως Διοικητή του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου στην κατασκευή νέας πτέρυγας στο Νοσοκομείο μέσω του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», τα εγκαίνια της οποίας έκανε η κα.Ξενογιαννακοπούλου.
Ο κ. Σπύρου είχε επίσης συνάντηση με τον κ. Αλέξανδρο Παρίση, υποψήφιο Δήμαρχο Κεφαλονιάς και τον πρώην Βουλευτή κ. Πέτρο Αλεβιζάτο ως και άλλους Αυτοδιοικητικούς παράγοντες.
Ο κ. Σπύρος Σπύρου από 23 Αυγούστου θα βρίσκεται στη Ζάκυνθο για τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη Λιτάνευση του σεπτού σκηνώματος του Αγ. Διονυσίου, θα έχει δε επαφές με πολιτικούς και Αυτοδιοικητικούς παράγοντες του νησιού σχετικά με τις Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.