Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν.ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ...

Ο ρόλος του βουλευτή της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει την κυβέρνηση και να ασκεί πίεση, ώστε χρονίζοντα προβλήματα να δρομολογούνται, να βρίσκουν την λύση τους και να πραγματοποιούνται.
Σεβόμαστε την λειτουργία του κοινοβουλευτικού ελέγχου γιατί αποτελεί συστατικό της δημοκρατίας μας.
Η απόσταση όμως είναι....
 χαοτική από την παραδοχή των δημοκρατικών αυτών κανόνων και της εξαγωγής αυθαιρέτων συμπερασμάτων και ανακριβούς πληροφόρησης του Κερκυραϊκού Λαού.
Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Δένδιας με ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι “η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θέτει στο ”χρονοντούλαπο” την ολοκλήρωση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυρας”.
Εξάγει αυθαίρετα συμπεράσματα και παραπληροφορεί τον Κερκυραϊκό Λαό.
Τον διαψεύδουμε απόλυτα και κατηγορηματικά.
Μετά επαφές που είχαμε με τον καθ’ ύλην πολιτικό προϊστάμενο, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Δημήτραινα, τον Πρόεδρο της Εταιρείας του Υπουργείου “Θέμις Κατασκευαστική” κ. Χανδακά και τον εργολάβο της κατασκευαστικής εταιρείας του έργου κ. Τούμπουρο, όλοι μας διαβεβαίωσαν κατηγορηματικά ότι τα διαδικαστικά, γραφειοκρατικά προβλήματα που προέκυψαν, έχουν ήδη επιλυθεί και δεν υφίσταται απολύτως κανένα κάλυμμα για την συνέχιση και αποπεράτωση του έργου του Νέου Δικαστικού Μεγάρου της Κέρκυρας.
Ο ρόλος μας είναι να πιέσουμε ώστε το έργο να περατωθεί το συντομότερο δυνατόν και να είναι άρτιο κατασκευαστικά για να γίνουν ανθρώπινες οι συνθήκες απονομής της δικαιοσύνης στον τόπο μας.
Να υπενθυμίσουμε στο Δήμο Κερκυραίων και στην Νομαρχία, επιτέλους να περατώσουν την πολεοδόμηση της περιοχής, ώστε να προβλεφθεί και να κατασκευαστεί πρόσβαση στο Δικαστικό Μέγαρο.
Διαφορετικά θα καταστούμε μνημείο ανικανότητας και θα γίνουμε περίγελος της απλής λογικής: να έχουμε δικαστικό μέγαρο και να μην υπάρχει πρόσβαση σε αυτό!


Κέρκυρα 15-7-2010
ΜΠΟΥΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ