Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Συνάντηση Γεωργαλίδη με Δημάρχους Μέσης και Νότου για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Τους Δημάρχους Λευκιμμαίων, Μελιτιαίων και Αχιλλείων υποδέχθηκε στο γραφείο του στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σήμερα, Παρασκευή 08 Ιουλίου 2010, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΙΝ, κ. Κώστας Γεωργαλίδης, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των απολυμένων ξενοδοχοϋπαλλήλων του ξενοδοχείου «Ακτή Μεσσογγή» αλλά και των άλλων ξενοδοχείων του νησιού, και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Οι Δήμαρχοι αποδέχτηκαν ομόφωνα την εισήγηση του Γενικού Γραμματέα της ΠΙΝ,...
σύμφωνα με την οποία οι απολυμένοι των ξενοδοχείων της Μέσης και Νότιας Κέρκυρας που δεν εργάζονται κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου μπορούν να υποβάλλουν στους Δήμους διαμονής τους αίτηση απαλλαγής από τα Δημοτικά Τέλη, στην οποία θα επισυνάπτουν εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εργάζονται την συγκεκριμένη περίοδο.
Στην συνάντηση είχε κληθεί να παραστεί και ο Δήμαρχος Κορισσίων, κος Βασίλης Χειμαριώτης, ο οποίος για σοβαρούς προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, είχε ωστόσο ενημερωθεί από τον Γενικό Γραμματέα της ΠΙΝ για το θέμα και είχε δηλώσει σύμφωνος με την πρόταση.
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με την δέσμευση από την πλευρά των Δημάρχων ότι θα εισηγηθούν την ανωτέρω πρόταση στα Δημοτικά τους Συμβούλια.