Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Συλλήψεις και εξιχνίαση κλοπής

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 15-07-2010, στην Κέρκυρα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, 53χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα σε νομότυπη έρευνα που έγινε στην οικία του ημεδαπού, διαπιστώθηκε...
να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δέκα (10) γραμμαρίων περίπου.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κερκύρας.


Συλλήψεις στον Αερολιμένα Κέρκυρας


Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 15/07/2010, στον Διεθνή Αερολιμένα Κέρκυρας ’’Ιωάννης Καποδίστριας’’, από Αστυνομικούς του τμήματος Αερολιμένα, δεκαέξι (16) αλλοδαποί υπήκοοι εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι, οι οποίοι κατείχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Ειδικότερα οι συλληφθέντες αλλοδαποί εμφανίστηκαν, στον χώρο ελέγχου διαβατηρίων στο σημείο αναχωρήσεων εξωτερικού, με σκοπό να εξέλθουν από τη χώρα μας και να εισέλθουν σε χώρα κράτος μέλος της Ε.Ε., επιδεικνύοντας διαβατήρια και ταυτότητες τα οποία διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι ήταν πλαστά.
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Αερολιμένα.




Εξιχνίαση κλοπής


Εξιχνιάσθηκε κλοπή, η οποία έγινε πρωινές ώρες της 14-7-2010 στην Κέρκυρα, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού.
Δράστιδες της κλοπής είναι δύο ημεδαπές (ROMA) ,εκ των οποίων η μία 42χρονη συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η δεύτερη αναζητείται.
Ειδικότερα, οι δύο δράστιδες με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από το τσεπάκι της μπλούζας, του 51χρονου, 80 Ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον της κ. Εισαγγελέως Πλημ/κών Κέρκυρας.