Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Road show από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών στα πλαίσια προβολής και ανάδειξης του τουριστικού της προϊόντος στην εσωτερική αγορά και ειδικότερα στην Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει road show σε κεντρικά σημεία των μεγάλων αστικών κέντρων της Βόρειας Ελλάδας. Θα καλυφθούν και τα 680 χιλιόμετρα της Εγνατίας οδού.
Με αφετηρία την Ηγουμενίτσα και πορεία προς ανατολάς στα πιο πολυσύχναστα...
σημεία κάθε πόλης θα πραγματοποιείται ενημέρωση για τα νησιά του Ιονίου, διανομή εντύπων, πληροφόρηση για ξενοδοχεία και καταλύματα, τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το καλοκαίρι στα νησιά, τρόπους προσβασιμότητας κλπ.
Info desk, banner και ένα αυτοκίνητο -van βαμμένο με το σλόγκαν «Τώρα με την Εγνατία…καιρός για Ιόνιο!» θα δίνουν το τόνο σε κάθε περιοχή που θα πραγματοποιείται η εκδήλωση.
Γρεβενά, Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα, Έδεσσα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς Καβάλα, Ξάνθη. Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Τρίκαλα είναι μερικές από τις πόλεις που θα επισκεφθεί το road show.
Παράλληλα θα ξεκινήσει media plan στη Βόρεια Ελλάδα με σκοπό όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών στα νησιά του Ιονίου με αφορμή τη μείωση της απόστασης αλλά και της πιο ξεκούραστης διαδρομής λόγω της Εγνατίας.