Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΠΑΜΕ: Συλλαλητήριο Καταγγελίας, Αντίστασης και Καταδίκης την Τρίτη 1 Ιούνη στη πλατεία ΣΑΡΟΚΟ στις 7:00 το απόγευμα

Η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία, τα συνδικάτα σε κλιμάκωση των αγώνων ενάντια στο αντιδραστικό μέτωπο κυβέρνησης – εργοδοτών – Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ηγεσιών της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ.
Η προσπάθεια του μαύρου αυτού μετώπου να ξεθεμελιώσουν με σειρά νομοθετημάτων κάθε συνταξιοδοτικό και ασφαλιστικό δικαίωμα, κάθε εργασιακή...
κατάκτηση πρέπει να απαντηθεί με ακόμα πιο αποφασιστικούς και μαζικούς αγώνες, με ακόμα μεγαλύτερη αποδοκιμασία και καταδίκη των μέτρων και της προπαγάνδας που τα συνοδεύει.
Η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ καλεί τα Δ.Σ. των σωματείων να οργανώσουν και να εξασφαλίσουν την όσο γίνεται πιο πλατιά και ολόπλευρη ενημέρωση των εργαζομένων, ξεσκεπάζοντας την προπαγάνδα των μεγαλοκαπιταλιστών, της κυβέρνησης, των μέσων μαζικής ενημέρωσης που ελέγχουν, των διαφόρων μηχανισμών τους κρυφών και φανερών.
Καλεί τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, την νεολαία, τα συνδικάτα, σε νέο συλλαλητήριο καταγγελίας, αντίστασης και καταδίκης των βάρβαρων κυβερνητικών μέτρων την Τρίτη 1 Ιούνη στη Πλατεία ΣΑΡΟΚΟ στις 7:00 το απόγευμα
Καλεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και συνολικά τα συνδικάτα να ετοιμαστούν για νέα απεργιακή απάντηση την περίοδο της κατάθεσης στη Βουλή και συζήτησης τους αντιασφαλιστικού μεσαίωνα που με τη μορφή νομοσχεδίου φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ξεπερνώντας τις όποιες ενέργειες αποπροσανατολισμού από τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και πετώντας τον σε ακόμα μεγαλύτερη απαξία και απομόνωση.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά.
Σύνθημά μας
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ: ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.