Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Σύσκεψη στον Κάβο για τα προβλήματα της περιοχής

Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Κάβου μετά από τις επανειλημμένες παρεμβάσεις που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια προς κάθε αρμόδιο φορέα (οι οποίες – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – έμεινες αναπάντητες) και διαπιστώνοντας τη διόγκωση των προβλημάτων αντί για την επίλυση τους, αποφασίσαμε να...
 επανέλθουμε στα ζητήματα που είχαμε θέσει και να απαιτήσουμε την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο οικισμός του Κάβου ενόψει της φετινής τουριστικής περιόδου.
Στα πλαίσια αυτά, σας καλούμε την Κυριακή 02 Μαίου 2010 και ώρα 11:00 π.μ. σε ανοιχτή συνέλευση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάβου στα Παντάτικα Κάβου, όπου θα συζητηθούν τα εξής θέματα :
1. Αγρα Πελατών – Πακέτα – Barcrawls
2. Ωράριο Καταστημάτων
3. Ηχορύπανση
4. Αστυνόμευση
Στην ανοιχτή συνέλευση έχουν κληθεί να παρευρεθούν η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Αντζελα Γκερέκου, οι βουλευτές Κέρκυρας κοι Νίκος Δένδιας και Μπάμπης Χαραλάμπους, ο Νομάρχης Κέρκυρας κος Στέφανος Πουλημένος, ο Δήμαρχος Λευκιμμαίων κος Σπύρος Γατσούλης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας κος Θεοχάρης Γιώτης.
Ως Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάβου, εκπροσωπώντας τους 700 μόνιμους κατοίκους του οικισμού και την πλειοψηφία των επιχειρηματιών - καταστηματαρχών, και βλέποντας ότι το μέλλον του οικισμού ως τουριστικού προορισμού είναι αβέβαιο, υπό τις παρούσες συνθήκες λειτουργίας, θέλουμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε κατεύθυνση και θέλουμε να δηλώσουμε ότι η άναρχη τουριστική δραστηριότητα σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε κοινωνικές εκρήξεις με απρόβλεπτα αποτελέσματα.