Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια

Αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας, Κώστα Πανταζή, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Τρίχα και το μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας, Παύλο Στεφάνου, έγινε δεκτή σήμερα, την Τρίτη 7 Μαρτίου, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στη γείτονα χώρα, Αλβανία.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε εκτενώς για την πρωτοβουλία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική μειονότητα στις εστίες της.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας έδωσαν έμφαση στα εκπαιδευτικά ζητήματα των νέων ομογενών, στην ανάγκη για την εκπόνηση ενός στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου επιχειρηματικού προσανατολισμού και μιας περισσότερο αποτελεσματικής μέριμνας για τους Έλληνες που παραμένουν στις εστίες τους.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε την ανάγκη στήριξης της Ελληνικής Εθνικής μειονότητας από την Ελληνική πολιτεία καθώς και του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της Αλβανίας μέσω της περαιτέρω σύσφιξης των ελληνοαλβανικών σχέσεων.