Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Αύριο η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Από τον τομέα επιμόρφωσης και τεκμηρίωσης της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε η άφιξη του ευρωβουλευτή Κ. Μποτόπουλου σήμερα στην Κέρκυρα. Στην ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρονται τα εξής από τον κ. Καρατζήμο Αλέξανδρο:
«Το 2009, η χρονιά που τρέχουμε, είναι ούτως ή άλλως χρονιά εκλογών.
Όλοι οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καλούμαστε να επιλέξουμε για το ποια Ευρώπη θέλουμε. Την Ευρώπη των πολιτών της ή την Ευρώπη της ασύδοτης, παραπαίουσας πλέον, αγοράς.
Το ΠΑΣΟΚ και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα θεωρεί ιδιαίτερα κρίσιμες τις συγκεκριμένες εκλογές για το μέλλον της Ευρώπης.
Ο αναβαθμισμένος ρόλος της ευρωβουλής, που ορίζει η Νέα Συνθήκη της Λισσαβόνας, η αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης καθώς και τα μεγάλα και ανεκπλήρωτα στοιχήματα της Ευρώπης οφείλουν να αντιμετωπισθούν από ένα Ευρωκοινοβούλιο με σοσιαλιστική πλειοψηφία.
Ο ελληνικός και ο κερκυραϊκός λαός καλείται παράλληλα να στείλει ηχηρό μήνυμα στη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ.
Στην κυβέρνηση της πλήρους απαξίωσης της χώρας σε εσωτερικό και διεθνές επίπεδο.
Στην κυβέρνηση των σκανδάλων και του μηδενικού έργου.
Στη μοναδική κυβέρνηση μετά τη μεταπολίτευση που δε θα αφήσει τίποτα πίσω της.
Το ΠΑΣΟΚ ως μέλος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος κατέρχεται στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με σαφείς θέσεις και ολοκληρωμένο σχέδιο για την Ελλάδα και την Ευρώπη και το καταθέτει στην κοινωνία.
Στα πλαίσια αυτά η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ συνδιοργανώνει με το Συμβούλιο Επιμόρφωσης Νομού Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ ανοικτή συζήτηση αύριο Σάββατο 7 Μαρτίου, στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Πάνω Πλατεία με κεντρικό ομιλητή τον συνταγματολόγο και Ευρωβουλευτή του κινήματος Κώστα Μποτόπουλο (στοιχεία του βιογραφικού του μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΝΕ Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ : http://ne.pasok.gr/kerkyra )
Καλούμε όλους τους Κερκυραίους πολίτες να συμμετάσχουν στη συζήτηση για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη θέση της χώρας μας σε αυτή».