Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Πετροπόλεμος ΜΑΤ- κουκουλοφόρων, χημικά και βόμβες κρότου και λάμψης







Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση ανάρτησης των σημερινών ειδήσεων. Ο λόγος είναι απλός. Τα επεισόδια στο νησί πήραν μεγάλη έκταση με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να ζει ως και αυτή την ώρα, πρωτοφανείς εμπειρίες: ΜΑΤ, δακρυγόνα, βόμβες κρότου και λάμψης, χημικά, μολότωφ, πετροπόλεμος.
Ολα αυτά από το πρωί στις 11.00 περίπου, ως και τώρα 9.47 βράδυ Δευτέρας.
Η πόλη της Κέρκυρας, το κέντρο της πρωτεύουσας του Νομού, τώρα πλέον έχει παραδοθεί σε μία μικρή ομάδα κουκουλόφόρων οι οποίοι επιτίθενται διαδοχικά στην ΑΔ Κέρκυρας στη Λ. Αλεξάνδρας και στο Τμήμα Τροχαίας.

Η έκταση των όσω συνέβησαν, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, δεν έχουν καμία σχέση με όσα μεταδίδουν τα αθηναϊκά ΜΜΕ από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.
Ολα έγιναν σε ένα δρόμο 100 μέτρων, κέντρο της πόλης. Οι ζημιές είναι μία τζαμαρία ενός καταστήματος, και παρμπρίζ αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα μέσα στον αύλειο χώρο στην ΑΔ Κερκυρας.
Η αστυνομία πρέπει να έχει κάνει δύο συλλήψεις, στα τελευταία νυχτερινά επεισόδια, ενώ η Πυροσεβεστική επενέβη μία τουλάχιστον φορά, για να σβήσει ένα κάδο απορριμμάτων που είχε πάρει φωτιά.

Από τις 8.30 το βράδυ, οι συγκρούσεις είχαν σταματήσει. Βέβαια δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί ως το πρωί.