Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΣΑΡΛΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Ο Αντιδήμαρχος έχει εκραγεί και έχει επιτεθεί λεκτικά εναντίον του Χρύσανθου Σαρλή, δημάρχου της πόλης επί 12ετία.
Μάταια ο πολιτικός του προϊστάμενος προσπαθεί να τον συγκρατήσει.
Την επόμενη μέρα ο Αντιδήμαρχος της πόλης θα βγει στα ραδιόφωνα και θα πει ότι δεν τον μαζεύουν από τα μπαρ μεθυσμένο ή ότι δεν πετά μακαρόνια στο κεφάλι των σερβιτόρων.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. Το λόγο τώρα έχει ο πολιτικός του προϊστάμενος ο οποίος καλείται να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:
1. Σέβεται τον κ. Χρύσανθο Σαρλή ως Δήμαρχο της πόλης ο οποίος τίμησε και την πόλη και το αξίωμα;
2. Αποδοκιμάζει τις ενέργειες και τα λεχθέντα υπό του κ. Αντιδημάρχου ή συμφωνεί με αυτά δια της σιωπής του;
3.Πιστεύει ότι όλοι οφείλουν σεβασμό στη διαφορετική άποψη και ότι στα πλαίσια της ομαλής δημοκρατικής λειτουργίας, του ΚΔΚ, των νόμων, τον τύπο και την ουσία, όφειλε ο αντιδήμαρχός του, επειδή ο Δήμαρχος ορίζει τους αντιδημάρχους, να είχε φέρει πλήρη και εμπεριστατωμένη εισήγηση με όλα τα στοιχεία και όλες τις αποφάσεις, έναν πλήρη φάκελο δηλαδή, της σημαντικής υπόθεσης που λέγεται λήψη δανείου 805.000 ευρώ για τη λαϊκή αγορά;
4. Πιστεύει ο πολιτικός προϊστάμενος του κ. Αντιδημάρχου ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκτελεί σωστά και άψογα τα καθήκοντά του ή πρέπει να γίνει εκείνο που εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος του, δηλαδή η εφαρμογή του Κανονισμού περί απουσιών;
Συμφωνεί και με αυτή την εισήγηση και πρέπει να επεκταθεί το μέτρο σε όλες τις παρατάξεις ή την αποδοκιμάζει;
Δυστυχώς ο Αντιδήμαρχος είπε μεγαλωφώνως αυτά που σκέπτεται η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου. Ακόμα την κυνηγά η πολιτική του Χρύσανθου Σαρλή.
Και αυτό συμβαίνει επειδή ήταν υπέρ του λαού και του τόπου. Αδικα προσπαθούν να διαστρβλώσουν την λαϊκή μνήμη και την σύγχρονη πολιτική ιστορία.
Περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις της δημοτικής αρχής