Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ 2013.

Στο πλαίσιο της μετατροπής της Κέρκυρας σε νησί Βιώσιμης Ανάπτυξης και της πρωτοβουλίας με τίτλο «Κέρκυρα 4 Εποχές-Λουλούδι-Άρωμα, Χρώμα, Φρούτο», του Κέντρου UNESCO, που στοχεύει στην αξιοποίηση των πολύπλευρων δυνατοτήτων της νησιού μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μια ακόμη σημαντική εθελοντική δράση, που ανταποκρίνεται στις καίριες...
προκλήσεις των καιρών μας, προάγοντας ταυτόχρονα την επιχειρηματικότητα, είναι η
μετατροπή του χωριού Κορακιάνα, σε χωριό του γιασεμιού και της γαζίας.
Η οραματική αυτή πρωτοβουλία του Κέντρου UNESCO Ιονίου, όπως και οι προανφερθείσες, έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και υποστηρίζεται από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας του νησιού, με τη συμμετοχή και την αρωγή εκκλησιαστικών, επιστημονικών και πολιτιστικών φορέων.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης αποτελούν δυο από τα επιτακτικότερα αιτήματα των σύγχρονων κοινωνιών. Τα Ξενοδοχεία Χανδρής με την ευγενική προσφορά των γιασεμιών, που θα παραδοθούν στους τοπικούς φορείς προς φύτευση, υλοποιεί με τη χειρονομία του αυτή και τους δυο προαναφερθέντες στόχους, λειτουργώντας ως παράδειγμα και για πληθώρα άλλων ιδιωτικών οργανισμών.

Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις, που θα εγκαινιαστούν στις 23 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο στις 10:30 π.μ. στην εκκλησία ;Aγιος Αθανάσιος του χωριού της Άνω Κορακιάνας και θα διαρκέσουν έως τις 29/03. Παρακαλώ, όπως θελήσετε να δείτε το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.