Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων σε συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης για τη νέα δράση ενίσχυσης των ΜΜΕ.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπυρίδων Σπύρου την ερχόμενη Τρίτη 8 Ιανουαρίου θα παραβρεθεί σε συνάντηση εργασίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης με θέμα τη νέα δράση ενίσχυσης των ΜΜΕ που θα αρχίσει να υλοποιείται.
Στόχος της συνάντησης είναι ο....
 συντονισμός των ενεργειών πληροφόρησης και δημοσιότητας, για τη μεγαλύτερη δυνατή διάδοση της δράσης και τη μέγιστη ανταπόκριση των άμεσα ενδιαφερομένων.
Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπυρίδων Σπύρου αναφερόμενος στη νέα δράση για τις ΜΜΕ τόνισε μεταξύ των άλλων, την σημασία που έχει η δράση για την τόνωση της οικονομίας και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. «Οι Περιφέρειες» είπε ο κύριος Σπύρου « θα αναλάβουν την εξειδίκευση των όρων και των προϋποθέσεων επιλεξιμότητας των επιχειρήσεων, τη δευτεροβάθμια αξιολόγηση με την ουσιαστική συμμετοχή στις επιτροπές αξιολόγησης και την παρακολούθηση της υλοποίησης των έργων, σε συνεργασία με τον ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικοτητας».
 «Ευλπιστώ», συνέχισε ο Περιφερειάρχης, «να υπάρξει ευαισθητοποίηση από τους άμεσα ενδιαφερομένους για να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ η Περιφέρεια από την πλευρά της θα κάνει ότι είναι δυνατόν για τη δημοσιοποίηση του προγράμματος και για να διευκολύνει τους ενδιαφερομένους να αξιοποιήσουν το προς υλοποίηση πρόγραμμα».
Το διαθέσιμο συνολικό ποσό του προγράμματος για τη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανέρχεται σε 22.500.000 ευρώ.