Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ο κ. ΣΠΥΡΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΣΕ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ» ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ!

Τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Α. ΤΣΙΠΡΑ ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες κλιμάκιο των Περιφερειαρχών της χώρας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και να ζητήσει την στήριξη του εν όψει των επαφών της Ένωσης των Περιφερειών με την κυβέρνηση.
Στο κλιμάκιο αυτό συμμετείχε και ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου...
.
Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ. Σπύρου μετά την συνάντηση αυτή, αναφέρει αναλυτικά τις… συμβουλές και παραινέσεις του προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!!

Πέρα από την θυμηδία που προκαλεί το γεγονός αυτό από μόνο του, η ΑΝ.Α.Σ.Α. έχει να παρατηρήσει τα εξής:

 Ο κ. Σπύρου δεν κατέχει την θέση αυτή για να μπορεί να προσφέρει ανέξοδες συμβουλές και παραινέσεις. Καλύτερα θα ήταν να διαθέσει τις ιδέες του για να κρατήσει το τιμόνι της Π.Ι.Ν., που την οδηγεί σε ξέρα!
 Πιστεύει ο κ. Σπύρου ότι διαθέτει το πολιτικό ανάστημα για να απευθύνει δημόσιες πολιτικές προτροπές στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Η εικόνα της περιφέρειας την οποία διοικεί δεν συνηγορεί ασφαλώς σε τέτοια υψιπετή συμπεριφορά.
 Σαν περιφερειάρχης τοποθετήθηκε ο κ. Σπύρου ή σαν στέλεχος της Ν.Δ., της οποίας διετέλεσε και βουλευτής; Μήπως ήταν προτιμότερο να συμβουλεύσει τον κ. Σαμαρά και να του ζητήσει να υλοποιήσει τα υπεσχημένα προς τους πολίτες του Ιονίου, όπως π.χ. την μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ;
Ας μη γελοιοποιείται πολιτικά ο περιφερειάρχης με αυτές τις συμπεριφορές και ας συγκεντρωθεί στο δύσκολο έργο της μετατροπής της Π.Ι.Ν. σε φορέα προώθησης και εξυπηρέτησης των λαϊκών συμφερόντων.

Αργοστόλι, 29/08/2012 Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Περιφερειακός Σύμβουλος
Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α.