Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Περιμένουν από το Δένδια να σώσει εκλογικά τη ΝΔ στην Αθήνα...

Είναι δύσκολο η συγκεκριμένη κυβέρνηση να βγάλει χρόνο και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι σύμβουλοι και επιτελείς του Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες πριν από τα Χριστούγεννα. Οι λόγοι είναι οι εξής:...
Μέχρι τότε θα έχουν ανακοινωθεί τα νέα μέτρα, ο Σαμαράς θα έχει δώσει το παρών στο Eurogroup και στις συνόδους κορυφής και θα έχει πάρει και το «ΟΚ» από τους εταίρους, οι οποίοι θα του δώσουν και τα εύσημα για το μέχρι τότε κυβερνητικό έργο.
Ο χειμώνας θα είναι από τους δυσκολότερους των τελευταίων δεκαετιών, με την αύξηση στο πετρέλαιο και τα νέα χαράτσια, και κανένας μέσα στην κυβέρνηση δεν θα ήθελε να τον «χρεωθεί».
Αυτό όμως που λειτουργεί πολύ καλά αυτή την στιγμή για την κυβέρνηση, είναι ο «Ξένιος Ζευς», με το «καθάρισμα» της Αθήνας από τους μετανάστες. Σύμφωνα με την πηγή μας, η κυβέρνηση περιμένει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου να έχει τελειώσει η επιχείρηση της αστυνομίας και να δώσει … προεκλογική βαρύτητα στην Αθήνα!
Πάντως, είναι πολύ φυσιολογικό η κυβερνώντες να θέλουν να κάνουν εκλογές, καθώς αν περάσει πολύ καιρός, θα δυναμώσει υπερβολικά ο ΣΥΡΙΖΑ και τότε δεν θα εμποδίζεται με τίποτα η άνοδος του στην εξουσία!

ΠΗΓΗ:Piazza del Popolo