Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας- Στον ίδιο αποδίδονται οι διαρρήξεις σε Μαράσλειο και Νοσοκομείο

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της διάρρηξης στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας χθες
(17.07.2012) το πρωί, κατά την οποία παραβιάστηκε το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στον χώρο των εκδοτηρίων και αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ περίπου.
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της χθεσινής διάρρηξης και κατηγορείται για...
διακεκριμένη διάρρηξη κατʼ εξακολούθηση και για παράνομη κατοχή όπλων.
Στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος πραγματοποίησε σειρά
προπαρασκευαστικών ενεργειών και στην συνέχεια χθες το πρωί,
παραβίασε την πλαϊνή είσοδο του χώρου των εκδοτηρίων του ΚΤΕΛ, έσπασε τον εσωτερικό διαχωριστικό υαλοπίνακα και διέρρηξε με την χρήση επαγγελματικού κοπτικού εργαλείου (τροχού) το χρηματοκιβώτιο του υπεραστικού ΚΤΕΛ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
• Μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, μάρκας «BERETTA»
• Αεροβόλο όπλο, μάρκας «DIANA Mod. 25»
• Πολεμικό τυφέκιο, μάρκας «MAUSER» κατασκευής 1939
• Βαλίτσα με επαγγελματικό τρυπάνι και χειρουργικά γάντια
Σημειώνεται ότι σε βάρος του 36χρονου και κατά περίπτωση και σε βάρος συνεργών του έχουν σχηματισθεί δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα για την υπόθεση της διάρρηξης και αφαίρεσης δυο χρηματοκιβωτίων με το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, την Τετάρτη 29.02.2012 από το Μαράσλειο Μέγαρο, όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου Κερκυραίων και για την διάρρηξη στα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, την Τετάρτη 25-4-2012 , κατά την οποία είχε αφαιρεθεί ένα χρηματοκιβώτιο με το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ. Ο 36χρονος οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.