Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ετοιμες οι υπηρεσίες του Δήμου, αλλά άφραγκες....

Σχετικά με την ταυτοποίηση των δικαιούχων προνοιακώνν επιδομάτων, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κέρκυρας κ. Αλέξανδρος Πουλής, δήλωσε τα εξής:
«Ο Δήμος Κερκύρας είναι μέσα στους πρώτους πανελλαδικά δήμους που έχει ολοκληρώσει την ταυτοποίηση και την επιβεβαίωση όλων των στοιχείων της...
απογραφής των επιδοματούχων, αλλά και όσων δεν είχαν απογραφτεί σε ποσοστό 100% .
Είμαστε λοιπόν πανέτοιμοι να καταβάλουμε τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους, αμέσως μόλις το Υπουργείο μας δώσει τα αντίστοιχα ποσά.
Είναι εξαιρετική τιμή για όλους μας να βρισκόμαστε ανάμεσα τους 10 Δήμους πανελλαδικά που έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία σε ποσοστό 100%.
Από την αρχή της θητείας μας είπαμε ότι στόχος μας θα είναι «πρώτα ο πολίτης» Σ΄ αυτήν την πορεία κινηθήκαμε και εκεί θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε .
Θέλω ιδιαιτέρα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην Υπηρεσία Κοινωνικής Μέριμνας, οι οποίοι κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες. Επίσης όλοι οι Κερκυραίοι πρέπει να γνωρίζουν ότι, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω στις ίδιες αρχές και στον ίδιο δρόμο που στόχο έχει την εξυπηρέτηση του πολίτη με ιδιαίτερη έμφαση στο «Αδύναμο Πολίτη» στους χαλεπούς καιρούς που διέρχεται στην χώρα μας.
Για μας ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ είναι στάση ζωής».