Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ- ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:Προεκλογικά παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού

Ενώ βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, υπουργοί της υπηρεσιακής κυβέρνησης συνεχίζουν τις πολιτικές των μνημονίων.
Προχωράνε την εφαρμογή της "αξιολόγησης" δημοσίων υπαλλήλων του Ν. 4024/2011 που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε χιλιάδες απολύσεις.
Δίνουν απαράδεκτη και προκλητική αναβολή στην υποβολή δηλώσεων για...
φορολογία εισοδήματος Ανωνύμων Εταιρειών και στη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας των εταιριών. Την ίδια στιγμή οι απλοί πολίτες πληρώνουν τα διάφορα χαράτσια.
Την Παρασκευή 1/6 ανακοινώθηκε η αναβολή υποβολής δηλώσεων φυσικών προσώπων για τις 16/7. Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα προεκλογικό ελιγμό υπέρ των κομμάτων του μνημονίου. Η κυβέρνηση δεν θέλει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι, εργαζόμενοι και άνεργοι, την επαχθή επιβάρυνση που προκύπτει από τη μείωση του αφορολόγητου στα 5000 ευρώ και το γεγονός ότι τους περικόπτουν, μέσω της φορολογίας, τουλάχιστον ένα μισθό ακόμη!
Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού. Και την ίδια ώρα εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ, που με το πρόγραμμά του προτείνει την καθιέρωση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος που θα ελαφρύνει τους πολλούς και θα επιβάλλει στους έχοντες και κατέχοντες ό,τι τους αντιστοιχεί.
Ό,τι και να κάνουν όμως οι εκπρόσωποι της ολιγαρχίας του κεφαλαίου και των μνημονίων είναι αδύνατο να αποφύγουν την απαξίωσή τους στη συνείδηση και τη ψήφο του ελληνικού λαού! Στις 17 Ιουνίου θα είναι παρελθόν τα μνημόνιά τους, οι πολιτικές τους υπέρ του κεφαλαίου και κατά της κοινωνίας, αυτές οι άδικες ταξικές πολιτικές της φτώχειας και της εξαθλίωσης.