Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

-10% οι σύνεδροι του Συνέδριου Νοσηλευτών. (ΔΕν κοιτάτε να ρίξετε τις τιμές στο νησί και να αφήσετε τη "βαριά πολιτική" για άλλους;;;;)

Με αφορμή το 5ο Πανελλαδικό και 4Ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Συνέδριο Νοσηλευτών που πραγματοποιείται από 10 – 13 Μαΐου στην Κέρκυρα, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής ανέλαβε την πρωτοβουλία να ζητήσει τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας, για τη θέσπιση ειδικών διευκολύνσεων για τους σύνεδρους στα καταστήματα της Κέρκυρας. Συγκεκριμένα,...
οι συμμετέχοντες στο συνέδριο με την επίδειξη της κάρτας συνέδρου θα έχουν κατ’ ελάχιστον 10% έκπτωση σε κερκυραϊκά καταστήματα, τα οποία θα φέρουν στις βιτρίνες τους ειδική σήμανση συμμετοχής στην πρωτοβουλία. Σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής και εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας, ο κ. Τρεπεκλής έκανε λόγο για ένα πρώτο βήμα με αφορμή το συνέδριο των νοσηλευτών, το οποίο θα έχει συνέχεια και στο μέλλον, με στόχο την προσέλκυση συνεδριακού τουρισμού στην Κέρκυρα. «Είναι μια τονωτική ένεση για την τοπική οικονομία, καθώς τουλάχιστον 3.000 σύνεδροι θα βρεθούν αυτές τις ημέρες στην Κέρκυρα και πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους εξυπηρετήσουμε», δήλωσε ο Δήμαρχος Γ. Τρεπεκλής και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Κέρκυρας ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο, στο πλαίσιο της προσπάθειας τόνωσης της εμπορικής κίνησης και της καταπολέμησης της ανεργίας. Όσον αφορά την προβολή της Κέρκυρας, ο κ. Τρεπεκλής ενημέρωσε ότι θα υπάρξουν στοχευμένες δράσεις το επόμενο διάστημα από το Δήμο Κέρκυρας στο Λονδίνο και τη Ρώμη. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Σπύρος Τριανταφύλλου, ευχαρίστησε το Δήμο Κέρκυρας και το Δήμαρχο Γ. Τρεπεκλή για την πρωτοβουλία του, που στόχο έχει την τόνωση της τοπικής οικονομίας. Ο κ. Τριανταφύλλου εκτίμησε ότι ο εμπορικός κόσμος θα αγκαλιάσει την κίνηση που έγινε και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί η συνεργασία Δήμου – Εμπορικού Συλλόγου.