Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ Χ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Χτες πέρασε επί της αρχής το ξεπούλημα του «Ελληνικού». 6 χιλιάδες στρέμματα φιλέτο, για τα οποία κορόιδευαν τον αθηναϊκό λαό ότι θα γίνονταν ένα μεγάλο πάρκο πρασίνου για να αναπνεύσει λίγο η Αθήνα. Τώρα όμως ξεπουλιούνται στο μεγάλο κεφάλαιο. Εκεί θα γίνουν ξενοδοχεία των πέντε αστέρων, καζίνα,...
βιομηχανία της νύχτας και της διαφθοράς θα στηθεί στην περιοχή. Και αυτό πέρασε για μια ακόμη φορά με τις ψήφους των κομμάτων που στηρίζουν το κεφάλαιο του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και το κόμμα της κ. Μπακογιάννη.
Προχθές δημοσιεύτηκε διεθνής διαγωνισμός για το ξεπούλημα της περιοχής Αφάντου στη Ρόδο, που είναι το αντίστοιχο με τον δικό μας Ερημίτη, 1900 στρέμματα μαζί με εφτά ολόκληρα χιλιόμετρα παραλίας. Γι΄ αυτό λοιπόν επειδή γίνεται μια σπέκουλα ότι μπορούν και την τελευταία στιγμή μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού, να επέμβουν, αυτοί οι οποίοι ψήφισαν το ξεπούλημα του Ερημίτη και να σταματήσουν το διεθνή διαγωνισμό. Θέλουμε να πούμε στους Κερκυραίους πραγματικά να μην δέχονται τέτοιες προτάσεις. Εκείνο που θα σταματήσει κάθε ενέργεια οικοπεδοποίησης, χτισίματος μέσα στον Ερημίτη θα είναι οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των κατοίκων της Κέρκυρας.