Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ- ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΑΛΛΑΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές τάξεις και η νεολαία βιώνουν μία άνευ προηγουμένου επίθεση στα εργασιακά , κοινωνικά και δημοκρατικά τους δικαιώματα.
Η ελληνική και ευρωπαϊκή ολιγαρχία , οικονομική και πολική , με τα θεσμικά της όργανα ( Ε.Ε. , Δ.Ν.Τ. , κυβέρνηση ''μαύρου μετώπου'' ,συμβοηθούντα κόμματα , καθεστωτικά ΜΜΕ ) επιχειρούν να μετατρέψουν τη χώρα σε μία Ειδική Οικονομική Ζώνη ανεξέλεγκτης κερδοφορίας του κεφαλαίου και τον ελληνικό λαό σε...
σύγχρονους ραγιάδες και δουλοπάροικους των 300 ευρώ. Τα μνημόνια 1 και 2 , η εκποίηση του δημόσιου πλούτου , η διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος , της δημόσιας υγείας και παιδείας , η προσπάθεια πλήρους κατάργησης κάθε συνδικαλιστικού και δημοκρατικού δικαιώματος απαιτούν μια συγκροτημένη και μαχητική απάντηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος.
Η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου πρέπει να αποτελέσει συνέχεια των αγώνων που για παραπάνω από δύο χρόνια δίνει ο λαός μας με στόχο την ανατροπή αυτής της κατάστασης.
Το «έθνος των εργαζομένων» μπορεί και οφείλει να μετατρέψει την παρέλαση σε μία ογκώδη λαϊκή διαμαρτυρία , υπογραμμίζοντας έτσι και την ανάγκη διεξόδου από την παρούσα καπιταλιστική κρίση προς όφελος του κόσμου της εργασίας. Καλούμε τις δυνάμεις της Αριστεράς σε κοινή δράση ώστε να δώσουμε στην επέτειο της 25ης Μαρτίου χαρακτήρα παλλαϊκής διαδήλωσης και ελπίδας ανατροπής της σύγχρονης σκλαβιάς.
Με τη μαζικότητα και το λαϊκό-δημοκρατικό χαρακτήρα των κινητοποιήσεων , δε θα επιτρέψουμε στις κρατικές δυνάμεις καταστολής και στο «μακρύ τους χέρι» , τις ακροδεξιές παρακρατικές-παραστρατιωτικές οργανώσεις να υλοποιήσουν σενάρια τρομοκράτησης του λαϊκού κινήματος και δημιουργίας καταστάσεων που μπορούν να αξιοποιηθούν προς ακραία αντιδραστική κατεύθυνση.


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΔΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ-Ε.Ε


ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΛΑΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ


ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ


ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΗΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ


''ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ'' ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ,ΤΗΣ Ε.Ε. , ΤΟΥ ΔΝΤ , ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ , ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ .