Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τι απάντησε ο Ν. Δένδιας στην πρόσκληση του Σ. Βλάχου για ενημέρωση σχετικά με τον ΟΛΚΕ;

 Η απαντητική επιστολή του βουλευτή Κέρκυρας: ΠΡΟΣ:
Κ. Σωτήριο Βλάχο
Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο
Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε
Αξιότιμε Κύριε Βλάχο,
Σας ευχαριστώ για την από 28/02/2012 πρόσκλησή σας σε συνάντηση, με σκοπό την από μέρους σας ενημέρωσή μου σχετικά με τα προβλήματα και τις προοπτικές του λιμανιού της Κέρκυρας.
Ωστόσο, με κάθε σεβασμό στη μακρά γνωριμία μας, θεωρώ ότι...
στην παρούσα χρονική συγκυρία δεν είναι χρήσιμη η πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης καθώς, ως γνωρίζετε, η αντικατάσταση του απελθόντος Δ.Σ. του ΟΛΚΕ έχει εγείρει σειρά ερωτημάτων στους τοπικούς φορείς ως προς το χρόνο και τον σκοπό αυτής.
Γι αυτόν, άλλωστε, τον λόγο έχω ήδη αποστείλει από τις 25/01/2012 σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας προκειμένου να με ενημερώσει για τη διαδικασία επιλογής, επί της οποίας δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση.
Θα ήθελα να σας επισημάνω επιπλέον πως από την μακρά ενασχόληση μου με τα ζητήματα που αφορούν το Νομό μας, τόσο ως Βουλευτής, όσο και ως μέλος της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζω καλά τα προβλήματα του τόπου μας, καθώς και ότι αυτά δεν αντιμετωπίζονται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας με συναντήσεις εθιμοτυπικού χαρακτήρα.
Η ενίσχυση των υποδομών του Νομού μας και η αναπτυξιακή προοπτική του λιμανιού της Κέρκυρας συνδέονται άμεσα με την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου τοπικής ανάπτυξης, που θα εφαρμοστεί από την επόμενη Κυβέρνηση, που θα διαθέτει νωπή λαϊκή εντολή.