Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΚΕ: Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΆΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ καλεί το λαό να μετατρέψει κάθε τόπο δουλειάς, κάθε γραφείο, κάθε πολυκατάστημα και σχολείο σε άπαρτο κάστρο των εργαζομένων!
Μπροστά στην έκδηλη λαϊκή αγανάκτηση και αντίδραση, τα κόμματα της συγκυβέρνησης παραπαίουν! Φανερώνεται η αδυναμία τους να διαπράξουν το νέο μεγάλο αποτρόπαιο έγκλημα που έχουν συναποφασίσει υπηρετώντας την....
πλουτοκρατία και την ευρωλυκοσυμμαχία.
Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα μπορούμε και πρέπει εδώ και τώρα να μεγαλώσουμε τις δυσκολίες τους, να κάνουμε ασφυκτικά τα όποια περιθώριά τους να ελιχτούν. Πιο αποφασιστικά να υψώσουμε το αγωνιστικό του ανάστημα στους τόπους δουλειάς και τις λαϊκές συνοικίες. Στον ωμό τους εκβιασμό:


“να υποταχθεί ο λαός στην εξαθλίωση” απαντάμε
με Πανεργατική-Λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση!


Τώρα είναι η ώρα, οι εργάτες, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί αγρότες, οι νέοι, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, από θύματα της πλουτοκρατίας, να γίνουμε θύτες των καπιταλιστών και όσων τους υπηρετούν και συνεργάζονται μαζί τους ενάντια στο λαό!
Να παραμερίσουμε τους προδότες, συμβιβασμένους και εξαγορασμένους συνδικαλιστές, που είναι δήμιοι του λαού, συνεργοί της κυβέρνησης και των πλουτοκρατών!.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
 Να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση των μνημονίων και της λαϊκής χρεοκοπίας! Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα!
 Να μην ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση! Να μην περάσει κανένα νέο μέτρο!
 Εκλογές τώρα! Να πληρώσουν ακριβά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι υποταγμένοι στους ευρωμονόδρομους!
 Αποδέσμευση από την Ε.Ε. και μονομερής διαγραφή του χρέους!
 Λαϊκή Εξουσία και οικονομία στα χέρια των εργαζομένων και όχι της πλουτοκρατίας!