Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Εξιχνίαση διαρρήξεων σε περίπτερα και εμπορική επιχείρηση στην Κέρκυρα

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών στην κατοχή των οποίων
ανευρέθηκαν 1000 περίπου πακέτα τσιγάρων η αξία των οποίων ξεπερνά τις
4000 ευρώ
Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη δύο περιπτέρων και μιας εμπορικής επιχείρησης στην Κέρκυρα και σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος δύο υπηκόων Αλγερίας ηλικίας...ετών για κλοπή.
 29 και 25
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί επέλεγαν ως στόχους περίπτερα και καταστήματα ψιλικών στην Κέρκυρα, από τα οποία αφαιρούσαν τσιγάρα και άλλα αντικείμενα.
Οι δύο υπήκοοι Αλγερίας εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στην περιοχή του Κομμένου και στην κατοχή τους ανευρέθηκαν μεγάλες ποσότητες συσκευασμένων τσιγάρων.
Ειδικότερα, προέκυψε ότι οι δύο Αλγερινοί είχαν διαπράξει τις παρακάτω διαρρήξεις:
o Το Σάββατο (03-12-2011) το πρωί, διέρρηξαν περίπτερο στην Κέρκυρα από το οποίο είχαν αφαιρέσει 20 κούτες τσιγάρα αξίας 600 ευρώ και χρηματικό ποσό από το ταμείο
o Την Κυριακή (8-1-2012) το βράδυ, διέρρηξαν περίπτερο στην Κέρκυρα, από το οποίο αφαίρεσαν 550 πακέτα τσιγάρα αξίας 2360 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
o Την Κυριακή (29-1-2012) το βράδυ, διέρρηξαν εμπορική επιχείρηση στο Τρίκλινο - Κέρκυρας, από την οποία αφαίρεσαν πακέτα τσιγάρων αξίας 1800 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 200 από το ταμείο.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο, οι δύο αλλοδαποί να διέπραξαν και άλλες διαρρήξεις.