Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ:ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Η συγκυβέρνηση των μνημονίων και ο δοτός πρωθυπουργός συνεχίζουν το έργο της κατεδάφισης της κοινωνίας. Το λεγόμενο PSI, συνοδεύεται από νέα επαχθή δάνεια τα οποία θα πάνε αποκλειστικά στις τσέπες των τραπεζών και των τοκογλύφων. Οι μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις θα είναι καταστροφικές για τη χώρα. Το δημόσιο χρέος θα παραμείνει θεόρατο και μη διαχειρίσιμο.
Τη δανειακή σύμβαση και το PSI συνοδεύουν νέα μέτρα που αποτελούν...
λεηλασία της χώρας, καταλήστευση των μισθών και εισοδημάτων, εκχώρηση της κυριαρχίας, εξαθλίωση των εργασιακών και κοινωνικών σχέσεων, διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος.
Δεν έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν. Δεν έχουν καμία κοινωνική και πολιτική νομιμοποίηση. Είναι ακυρωμένοι πολιτικά, και οι υπογραφές τους είναι άκυρες. Δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα στην ελληνική κοινωνία, ούτε διαπραγματεύονται τίποτα πέραν της παραμονής τους στην εξουσία.


Ο μόνος που βάζει κόκκινες γραμμές είναι ο ίδιος ο λαός με τους αγώνες του. Με τον λαϊκό ξεσηκωμού. Με την πιο πλατιά συσπείρωση για την μεγάλη ανατροπή.


Ο αγώνας αυτός πρέπει να ενταθεί και να γενικευτεί. Με καθολική συμμετοχή στην 48ωρη Γενική Απεργία την Παρασκευή και το Σάββατο. Με καθολική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις την Κυριακή, σε όλη την Ελλάδα, στις πλατείες, στους δρόμους. Με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο, να εκφραστεί η λαϊκή αγανάκτηση, η παλλαϊκή διαμαρτυρία, ένα βροντερό, μεγάλο ΟΧΙ!


Ως ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, επαναλαμβάνουμε ότι η μόνη δημοκρατική λύση, ο μόνος δημοκρατικός δρόμος είναι: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ. Αναγκαία λύση είναι ένας νέος συνασπισμός εξουσίας με πυρήνα την αριστερά που μπορεί να βάλει τέλος σε αυτή την πολιτική, να σταματήσει την καταστροφή, να βγάλει από το τέλμα την κοινωνία και τη χώρα.