Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση του ΠΑμε για την αυριανή απεργία

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση τοτ ΠΑΜΕ στο Σαρόκο στις 10:00 το, πρωί
Εργαζόμενε, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε, αγρότη, νέε και νέα,
τα χαράτσια, οι κεφαλικοί φόροι έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Η ζωή της εργατικής οικογένειας γίνεται καθημερινά Γολγοθάς. Τα φορομπηχτικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας Ν.Δ., ΛΑΟΣ, Μπακογιάννη, δεν αφήνουν κανένα στο απυρόβλητο....
. Καταδικάζουν την πλατιά πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού στην απόλυτη φτώχεια και ανέχεια για να συνεχίζουν απρόσκοπτα να χρηματοδοτούν την κερδοφορία του κεφαλαίου. Μέχρι και το τελευταίο ευρώ από αυτά που καλούν το λαό να πληρώσει, θα κατευθυνθεί στους έλληνες και ξένους τραπεζίτες και πλου-τοκράτες δανειστές της χώρας ή θα δοθεί με τη μορφή επιδοτήσεων στο μεγάλο κεφάλαιο.
Ένας δρόμος μένει για τον εργάτη, τον άνεργο, το συνταξιούχο, τον αυτοαπασχολούμενο, το φτωχό αγρότη, το νεολαίο. Αυτός της οργάνωσης παντού και της μαζικής άρνησης και ανυπακοής στα χαράτσια. Ούτε ένα ευρώ στα σεντούκια του κεφαλαίου, για την Ε.Ε. –Ευρωζώνη! Μόνο ο κοινός εργατικός λαϊκός αγώνας που πατάει στα ξενοδοχεία, στους τόπους δουλειάς, στις λαϊκές συνοικίες, στα χωριά και στοχεύει σε ριζικές αλλαγές για ανάπτυξη σε όφελος του λαού και όχι των μονοπωλίων, σε αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία μπορεί να έχει αποτέλεσμα σήμερα.


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ – ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Μέσα από τα Σωματεία και τους Συλλόγους μας ο εργαζόμενος λαός μπορεί μαζικά και οργανωμένα να πάρει την υπεράσπιση της ζωής του στα χέρια του, να αρνηθεί να πληρώσει τα νέα χαράτσια. Να εμποδί-σουμε την κυβέρνηση και την τρόικα στην εφαρμογή των μέτρων!


Εργαζόμενε, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε, αγρότη, νέε & νέα,
τώρα ξεπερνάμε κάθε φόβο και εκβιαστικό δίλημμα, κάθε απειλή που εκτοξεύει η κυβέρνηση και τα παπα-γαλάκια της. Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει


αντί να μας τρομοκρατούν να τρομοκρατήσουμε εμείς την κυβέρνηση-τρόικα


και τα κόμματα που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική, τα αφεντικά, τους πλουτοκράτες!


Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε κάθε σκέψη και προσπάθεια από μεριά τους να προβούν σε εκδικητικά μέτρα ενάντια στο λαό!


Να επιβάλλουμε: την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία και όχι ο λαός!




ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΑΡΟΚΟ ΣΤΙΣ 10:00π.μ.