Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Συγκροτήθηκε Κοινή Επιτροπή Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Τη συγκρότηση Κοινής Επιτροπής Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με σκοπό τη διαβούλευση και την προώθηση των αγροτικών πολιτικών που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων Περιφέρειας Ιονίων Νήσων», αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου.
Την Επιτροπή απαρτίζουν οι:....
1. Μαλλιάς Ηλίας, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
2. Γραμματικός Διονύσης, Δ/νση Παραγωγής & Αξιοποίησης Προϊόντων Δενδροκηπευτικής Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
3. Σοφία Κάρδαρη, Δ/νση Ζωϊκής Παραγωγής Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
4. Καββαδίας Γεράσιμος, ΠΕ Γεωτεχνικών (Γεωπόνων), Προϊστάμενος Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής ΠΕ Κέρκυρας
5. Κένταρχος Νικόλαος, ΠΕ Γεωτεχνικών (Κτηνιατρικής), Προϊστάμενος Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας ΠΕ Κέρκυρας
6. Παπαλεξάνδρου Μαρία, Προϊσταμένη Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας, υπάλληλος στο Τμήμα Ποιοτικού και Φυτουγειονομικού Ελέγχου ΠΕ Λευκάδας,
7. Παναγιωτάκης Νικόλαος, ΠΕ Γεωτεχνικών (Γεωπόνων) Προϊστάμενος Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Κεφαλληνίας
8. Βάτος Αναστάσιος, ΠΕ Γεωτεχνικών (Γεωπόνων), Προϊστάμενος Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Ζακύνθου


Το έργο της Επιτροπής


Έργο της Επιτροπής είναι η σύνταξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων Περιφέρειας Ιονίων Νήσων», καθώς και η εισήγηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων.
Σύμφωνα με την απόφαση, για την υποβοήθηση του έργου της, η Επιτροπή δύναται να προτείνει τη συγκρότηση Ομάδων Εργασίας.




Την Πέμπτη η πρώτη σύσκεψη για το «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων Περιφέρειας Ιονίων Νήσων»


Την προσεχή Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. στο Γραφείο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων (Αλυκές, Ποταμού), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη αναφορικά με την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων Περιφέρειας Ιονίων Νήσων».
Στη σύσκεψη θα παρευρεθεί και ο Γενικός Διευθυντή Γεωργικών Εφαρμογών & Έρευνας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανδρέας Κατζηλάκης.