Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση για την προετοιμασία και υλοποίηση του «Επιχειρησιακού Σχεδίου για την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Μικρών Νησιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Συνάντηση, με αντικείμενο την ενεργοποίηση των προβλεπόμενων διαδικασιών για την προετοιμασία και υλοποίηση του «Επιχειρησιακού Σχεδίου για την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Μικρών Νησιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων», θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στα Γραφεία της Διαχειριστικής Αρχής Π.Ι.Ν. στην Κέρκυρα.
Στη συνάντηση αυτή, που θα γίνει υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν...
 η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Μικρών Νησιών, Σμαράγδα Σαρδελή, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Νησιωτικής Πολιτικής και Μικρών Νησιών, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι των δήμων Κέρκυρας και Λευκάδας, οι δήμαρχοι Παξών, Μεγανησίου και Ιθάκης..
Επίσης, θα παραβρεθεί και ο ανάδοχος της Μελέτης (Εταιρεία «TRANSCOOP»).


Η συζήτηση, που θα γίνει κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, θα επικεντρωθεί σε θέματα, όπως η εκπόνηση της μελέτης, ο συντονισμός των φορέων και οι οργανωτικές και διαχειριστικές πλευρές του προγράμματος.