Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκροτήθηκαν οι πενταμελείς Γνωμοδοτικές Επιτροπές Μετανάστευσης Λευκάδας και Κεφαλληνίας

Με σειρά αποφάσεων του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου συγ-κροτήθηκαν πενταμελείς Γνωμοδοτικές Επιτροπές Μετανάστευσης στις Περι-φερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λευκάδας και Κεφαλληνίας.
Έργο των Επιτροπών είναι η διατύπωση γνώμης για τη...
 χορήγηση ή ανανέω-ση της άδειας διαμονής του υπηκόου τρίτης χώρας. Προκειμένου να μορφώσει γνώμη, η Επιτροπή λαμβάνει υπόψη τα προβλεπόμενα από τις επί μέρους διατάξεις του νόμου 3385/2005 στοιχεία και την εν γένει προσωπικότητα του υπηκόου τρίτης χώρας.Η στελέχωσή τους έχει ως ακολούθως:
Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας
Πρόεδρος ορίζεται ο Κανδύλης Νικόλαος, Προϊστάμενος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Λευκάδας.
Τακτικά μέλη ορίζονται οι:
- Κορφιάτη Ασπασία, Προϊσταμένη του Τμήματος Αστικής Κατάστασης και Κο-ινωνικής Ένταξης Ν. Λευκάδας.
- Ζέρβα Ευφροσύνη, υπάλληλος του Τμήματος Αστικής Κατάστασης και Κοι-νωνικής Ένταξης Ν. Λευκάδας.
- Παπαβασίλης Αλέξης, υπάλληλος του Τμήματος Διοικητικού-Οικονομικού Ν. Λευκάδας.
- Καββαδίας Ευστάθιος, Ανθυπαστυνόμος, με αναπληρώτρια τη Μητροπάνου Βαϊούλα, Υπαρχιφύλακα.
Εισηγήτρια της Επιτροπής ορίζεται η Παπουτσοπούλου Ευαγγελία, υπάλλη-λος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Λευκάδας.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Μικρώνη Μαρία, Προϊστάμενη του Τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης και Παροχής Υπηρεσιών Ν. Λευκάδας.


► Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας


Πρόεδρος ορίζεται η Μαύρου Ελένη, Προϊσταμένη του Τμήματος Αδειών Δια-μονής Ν. Κεφαλληνίας, με αναπληρώτρια την Αναλυτή Στάμω, υπάλληλο του Τμήματος Διοικητικού-Οικονομικού Ν. Κεφαλληνίας.
Τακτικά μέλη ορίζονται οι:
- Χαρτουλιάρη Αικατερίνη, Προϊσταμένη του Τμήματος Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης Ν. Κεφαλληνίας, με αναπληρώτρια την Πανταζή Σο-φία, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος.
- Πανταζή Σοφία, υπάλληλος του Τμήματος Αστικής Κατάστασης και Κοινωνι-κής Ένταξης Ν. Κεφαλληνίας, με αναπληρώτρια την Κοψαχείλη Ρεγγίνα, υ-πάλληλο του Τμήματος Διοικητικού-Οικονομικού Ν. Κεφαλληνίας.
- Ζεππάτου Ροδαμάνθη, υπάλληλος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Κε-φαλληνίας, με αναπληρώτρια την Κλάδη Αναστασία, υπάλληλο του Τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης και Παροχής Πληροφοριών Ν. Κεφαλληνίας.
- Τζωρτζάτος Γεράσιμος, Αστυνόμος Β΄ του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολί-ου, με αναπληρωτή τον Ισαουί Σάμι-Γεώργιο, Αστυφύλακα.
Εισηγήτρια της Επιτροπής ορίζεται η Μαρκάτου Δήμητρα, υπάλληλος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Κεφαλληνίας, με αναπληρώτρια την Θεοδωρά-του Βαρβάρα, Προϊσταμένη του Τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης και Παροχής Πληροφοριών Ν. Κεφαλληνίας.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Δαναλάτου Μαρία, υπάλληλος του Τμήματος Διοικητικού-Οικονομικού Ν. Κεφαλληνίας, με αναπληρώτρια την Θεοδωράτου Βαρβάρα, Προϊσταμένη του Τμήματος Γραμματειακής Υποστή-ριξης και Παροχής Πληροφοριών Ν. Κεφαλληνίας.