Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π.Σ. ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Τη Δευτέρα 22/8/2011 το μεσημέρι ενημερώθηκα ότι ο χώρος συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου άλλαξε και η συνεδρίαση της 27-28/8/2011 θα γίνει σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRECOTEL CORFU IMPERIAL στο Κομμένο. Πρόκειται για ένα χώρο αναψυχής που δεν προσφέρεται για συνεδριάσεις πολιτικών οργάνων όπως του Περιφερειακού Συμβουλίου και μάλιστα μέσα σε τουριστική περίοδο.
Θεωρούμε ότι ο καθορισμό του χώρου έγινε σκόπιμα....
 με στόχο να εμποδιστεί ή να απαγορευτεί η ελεύθερη πρόσβαση όσων Κερκυραίων και φορέων τους θέλουν να παραβρεθούν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Φαίνεται ότι η πλειοψηφία του περιφερειακού Συμβουλίου ή τουλάχιστον ένα μέρος της μαζί με τους επικεφαλής της δεν θέλουν ανοιχτές συνεδριάσεις παρουσία των πολιτών, παρ΄ όλο την διαφάνεια των αποφάσεων που κατά καιρούς επικαλούνται.
Το θέμα αλλαγή του χώρου συνεδρίασης είναι σοβαρότατο και γι΄ αυτό ζητάμε να γίνει αλλαγή του χώρου συνεδρίασης. Προτείνουμε αυτή να γίνει στην έδρα της Περιφέρειας στις Αλύκες Ποταμού ή ως εναλλακτική λύση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού Συμβουλίου στο Μον Ρεπό ή στην αίθουσα τελετών του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Παρακαλούμε να καταλήξετε άμεσα σε νέο χώρο συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.