Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ. ΛΥΓΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΚΤΑΜΗΝΟ.



Ετσι χαιρετούσε όταν ερχόταν. Η ίδια φωτογραφία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και τρία χρόνια μετά, κατά την αποχώρησή...
Δυστυχώς ηγείται μίας παράταξης που δεν πιστεύει στον Καλλικράτη, δεν πιστεύει στον ένα ενιαίο Δήμο, δεν έχει το απαιτούμενο ποιοτικό πολιτικό προσωπικό για να στηρίξει το εγχείρημα. Κοντά σε αυτά, πρθοσθέστε τα χρέη του Δήμου Κερκυραίων για τα οποία κανείς δεν ξέρει πώς δημιουργήθηκαν, προσθέστε τα χρέη των "εμπείρων" στους περιφερειακούς δήμους, συν τα 10 εκατομμύρια δάνειο που ετοιμάζεται να πάρει.
Δε φτάνει δηλαδή που χρωστάει ο Δήμος Κέρκυρας 110-120 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να ξέρει κανείς το λόγο, βάλτε σε αυτά άλλα 10 εκατ. σύνολο 130 εκατομμύρια ευρώ.
Μένουν κάτι λιγότερο από τρία χρόνια μέχρι να παραδώσει την εξουσία. Και μάλλον θα προσπαθήσει να κάνει "ανάπτυξη", αυτό το φρούτο δηλαδή που γονάτισε την Ελλάδα και την έφερε στα όρια της παγκόσμιας ξεφτίλας.
Σηυμπέρασμα: Οι 100.000 δημότες του Δήμου Κέρκυρας, δεν πρέπει να ελπίζουν σε τίποτα. Οι ντόπιες κυρίαρχες ΄πολιτικές δυνάμεις και το τοπικό σάπιο κατεστημένο τον γονάτισαν. Κρίμα....