Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Αννα, ακούς τι λένε οι εκπαιδευτικοί ή το υπουργείο παιδείας δεν είναι το υπουργείο τους;;;; (Ασε πια εκείνο το "πρώτα ο μαθητής"...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, Νασαι καλά βρε Αννα γελάσαμε. Και έχεις λέει και πολιτικές φιλοδοξίες....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ξαναγελάσαμε, να σαι καλά, να σαι πάντα καλά να αποφασίζεις για εμάς χωρίς εμάς εκσυγχρονιστικά και μοντέρνα....

Η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών (Π.Ε.Α.), ενημερώνει όλους τους εκπαιδευτικούς για την ίδρυση νέων σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.
Το έγγραφο με στοιχεία «Αριθμ. 70626/Δ4/11 (ΦΕΚ 1505 Β/24-6-2011) : Ιδρύσεις σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και πιστοποιεί τα παραπάνω. Σύμφωνα, λοιπόν με όσα καταγράφονται έχει αποφασιστεί η ίδρυση 13 Γενικών Λυκείων, 5 Λυκειακών Τάξεων και 8 Γυμνασίων ανά την Ελλάδα.
Το βασικό ερώτημα που αναφύεται από την ειλημμένη απόφαση είναι με ποιον τρόπο θα γίνει η στελέχωση των νέων σχολείων; Θα δοθούν οι θέσεις των εκπαιδευτικών ως οργανικές; Θα καλυφθούν με άλλον τρόπο και ποιος θα είναι αυτός;


Ας σεβαστεί το Υπουργείο τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που περιμένουν καθημερινά τις ανακοινώσεις του, είτε για διορισμούς είτε για προσλήψεις και ας δώσει απαντήσεις.