Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Καταγγελία της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
για ακόμη μια φορά, η ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, αποδεικνύει το πραγματικό της πρόσωπο.
Οι μάσκες έπεσαν και το «δημοκρατικό» πρόσωπο της μνημονιακής φοιτητικής παράταξης αποκαλύφθηκε!
Οι συνάδελφοί της ΠΑΣΠ, διακινούν στο Πανεπιστήμιό μας ένα έγγραφο πλαστό και.....
ιδιαίτερα ατυχές….
Θέλοντας, προφανώς, να πλήξουν τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ και το έργο που επιδεικνύουμε προς όφελος των φοιτητών και του Πανεπιστημίου μας, τα μέλη της ΠΑΣΠ, μοίρασαν, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011 στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του τμήματος, στους συμφοιτητές μας ένα έγγραφο που υποτίθεται πως είναι μια επιστολή της ΟΝΝΕΔ που ζητά τα ψηφοδέλτια των οργανώσεων της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.
Για την γελοιότητα και τη σκοπιμότητα των αναγραφομένων (στοχοποιεί την ΔΑΠ ΝΔΦΚ και την συνδέει με τα ΤΟΣΥΝ(;;;) κατηγορεί την ΠΚΣ, και φυσικά εξυψώνει την νεολαία ΠΑΣΟΚ ως «κυριότερο εκλογικό αντίπαλο» ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!), απαξιούμε πλήρως να σχολιάσουμε...
Απλώς τονίζουμε στα γεμάτα δημοκρατική ευαισθησία μέλη της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Κέρκυρας και τους συμβουλεύουμε για την επόμενη πλαστή και αναληθή επιστολή που τυχόν θελήσουν να διακινήσουν τα εξής:
• Δεν υπάρχει ημερομηνία και σφραγίδα σε αυτό το «επίσημο έγγραφο».
• «Το λογότυπο» που χρησιμοποιήθηκε δεν έχει ουδέποτε υπάρξει επίσημο λογότυπο της ΟΝΝΕΔ, απλά αποτελεί μια εικόνα πολύ εύκολα προσβάσιμη...
• Η διεύθυνση και τα λοιπά στοιχεία (Τ.Κ., Τηλέφωνο) αποτελούν, ή καλύτερα αποτελούσαν, από όσο ξέρουμε όντως στοιχεία της ΟΝΝΕΔ. Μόνο που οι συνάδελφοι αγνόησαν ότι δεν ισχύουν εδώ και δυο χρόνια, καθώς απ΄ όσο γνωρίζουμε, η ΟΝΝΕΔ έχει μεταστεγαστεί σε άλλο κτήριο.
• «Ο αριθμός πρωτοκόλλου» είναι πραγματικά ευφάνταστος αλλά πολύ καλός για να είναι αληθινός.
Καλούμε την ΠΑΣΠ να μην κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια».
Η αποτυχία σας να είστε αυτόνομοι είναι εμφανής. Άλλωστε σε κάθε ευκαιρία είστε παρόντες σε κομματικές φιέστες του φορέα σας, του ΠΑΣΟΚ. Καλούμε όλους τους συμφοιτητές μας να καταδικάσουν τέτοιες λογικές και νοοτροπίες!
Καλούμε όλους τους νέους και τις νέες του Πανεπιστημίου μας, να ακούσουν απλά όσα τα ίδια μέλη της ΠΑΣΠ παραδέχονται. Δείτε τι καταθέτουν έξι μέλη του Κ.Σ. ΠΑΣΠ Πανεπιστημίων σε πρόταση τους προς την Ολομέλεια Γραμματέων της ΠΑΣΠ, σε επίσημο κείμενο τους.
Στην κρίση ειλικρίνειας λοιπόν, οι Πασπίτες αναφέρουν τα εξής:
• Ότι υπάρχει «αδυναμία συγχρονισμού της ΠΑΣΠ με τις εξελίξεις καθώς παρατηρήθηκαν για άλλη μια φορά φαινόμενα διγλωσσίας…»
• Καλούν την ΠΑΣΠ σε «συνεννόηση με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ για συμφωνίες με τυπογραφεία…»
• Ζητούν «συνεννόηση με το Κίνημα (του ΠΑΣΟΚ) για επίσκεψη στελεχών σε οργανώσεις ενόψει εκλογών…»
• Τέλος ζητούν «να μην επαναληφθούν και φέτος φαινόμενα αδιαφάνειας στην χρηματοδότηση των οργανώσεων».
Όταν οι ίδιοι παραδέχονται πως είναι «αδιαφανείς» «δίγλωσσοι» και οικονομικά εξαρτημένοι αλλά και υποτελείς στο ΠΑΣΟΚ, γιατί οι φοιτητές να τους στηρίξουν? Γιατί να στηρίξουν αυτούς που υποκριτικά υποστηρίζουν πως είναι «αυτόνομοι» και τιμητές της ανεξαρτησίας;
Τα πράσινα παιδιά αξίζουν της απαξίωσης μας.
Ας τους αφήσουμε μόνο, να φωτογραφίζονται σε κομματικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ!
Καλούμε όλους εσάς να τους γυρίσετε την πλάτη! Σας καλούμε να είστε κι εσείς εκεί να στηρίξετε την ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ιονίου!