Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Εκδήλωση ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Κέρκυρα 27 05 2011, «Τοπικοί πόροι, Τοπικά προϊόντα, Τουρισμός: Η ευρωπαϊκή ταυτότητα της κερκυραϊκής οικονομίας"

Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά και Σπύρος Δανέλλης με την υποστήριξη της Oμάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διοργανώνουν στην Κέρκυρα την Παρασκευή 27 Μαΐου 2011, εκδήλωση με θέμα «Τοπικοί πόροι, Τοπικά προϊόντα, Τουρισμός: Η ευρωπαϊκή ταυτότητα της κερκυραϊκής....
οικονομίας».
Με αφορμή την οικονομική κρίση και την αστάθεια στις αγορές που δυσχεραίνουν την ανάληψη επενδύσεων, η εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία για την εξεύρεση προτάσεων μιας στενότερης συνεργασίας του αγροτικού και του τουριστικού τομέα στην Κέρκυρα για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την ανάδειξη του νησιού ως «γαστρονομικού προορισμού» στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επιχειρηματίες από το χώρο του τουρισμού, της εστίασης και του πρωτογενούς τομέα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων, Πύλη Αγ. Νικολάου (Φαληράκι) στις 18:00.