Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά- Θανατηφόρο τροχαίο

Στην Κέρκυρα, μεσημβρινές ώρες της 31/01/2011 από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, συνελήφθησαν δύο (02) ημεδαποί, ηλικίας 21 ετών ο πρώτος και 21 ετών ο δεύτερος, για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών. Ειδικότερα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθησαν,.....
 καθώς κινούνταν με όχημα ιδιοκτησίας του δεύτερου εκ των δύο, βρέθηκε στην κατοχή του, επιμελώς κρυμμένη, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δέκα τεσσάρων γραμμαρίων και εννέα δεκάτων του γραμμαρίου (14,9 γραμμ.).
Εν συνεχεία σε νομότυπη έρευνα που διερευνήθηκε στην οικία του πρώτου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους εκατόν επτά γραμμαρίων (107 γραμμ.) και στην οικία του δεύτερου δύο ποσότητες συνολικού βάρους τριών και μισό γραμμαρίων (3,5 γραμμ.).
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών .


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα


Στην Εθνική Πέλεκα, μεσημβρινές ώρες της 31-01-2011, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού, ηλικίας 71 ετών.
Συγκεκριμένα, ο 71χρονος κινούμενος με μοτοποδήλατο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ.
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνούνται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.