Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η πρώτη σύσκεψη του Γ. Τρεπεκλή με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου

Σύσκεψη με εκπρόσωπους των παραγωγικών φορέων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου 2011 στο Δημαρχείο, υπό την προεδρεία του Δημάρχου Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή.

Οι συμμετέχοντες

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ενοικιαζομένων
Δωματίων Ελλάδας και αντιστοίχως και της Κέρκυρας Κώστας Μπρεντάνος, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Νίκος Σπίγγος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Γιώργος Χονδρογιάννης, ο πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Δημήτρης Χαρίτος, ο πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Παναγιώτης Μπράμος, ο γραμματέας Γιώργος Ζούπας και ο αναπληρωτής γραμματέας Κώστας Μέριανος.
Τα θέματα που συζητήθηκαν
Στην πρώτη αυτή συνάντηση ο Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής, ζήτησε....
 συνεργασία για την προβολή της Κέρκυρας, τη συμμετοχή εκπροσώπων των τουριστικών φορέων σε σημαντικές συναντήσεις και ταξίδια του Δήμου Κέρκυρας και ανακοίνωσε την θεσμοθέτηση ανάλογων συναντήσεων σε μηνιαία βάση.
Πλην του ζητήματος της τουριστικής προβολής, οι εκπρόσωποι των φορέων έθεσαν τα ζητήματα της καθαριότητας και της βελτίωσης των υποδομών, με ειδική αναφορά στο αεροδρόμιο και το λιμάνι ως πύλες εισόδου στην Κέρκυρα, καθώς επίσης και το έργο των φραγμάτων και της σύστασης και λειτουργίας φορέα διαχείρισης της παλιάς πόλης στο πλαίσιο της Unesco.