Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Πρωτοβουλίες Γκερέκου για το θέμα των αιτήσεων της ενιαίας ενίσχυσης

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Κώστα Σκανδαλίδη πραγματοποίησε η Βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ κα Άντζελα Γκερέκου. Σκοπός της επίσκεψης της Βουλευτού ήταν η ενημέρωση του Υπουργού σχετικά με την πρόσφατη δράση της ΕΑΣ Αγρινίου στην Κέρκυρα. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή ερωτήματα δικαιούχων Ενιαίας Ενίσχυσης του Νομού Κέρκυρας σχετικά με την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων 2011 και την υποβολή της δήλωσης καλλιέργειας ΕΛΓΑ 2011, ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνει:


1. Η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης 2011 θα γίνει δωρεάν για όλους τους δικαιούχους και αποτελεί αντικείμενο διεθνούς.....
διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.


2. Για όσους δικαιούχους θέλουν να υποβάλλουν αιτήσεις ενεργοποίησης δικαιωμάτων χωρίς μεταβολές μπορούν από 24.01.2011 να το κάνουν υποβάλλοντας την αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής που λειτουργεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ http://www.opekepe.gr/eae2011.asp εντελώς δωρεάν, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν.


3. Κανείς δεν δικαιούται αυτή τη στιγμή να συλλέγει αιτήσεις με αμοιβή για τις αιτήσεις ενεργοποίησης δικαιωμάτων των αγροτών από τη στιγμή που η διαδικασία του διαγωνισμού είναι σε εξέλιξη.