Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Μαθήματα “οικονομίας” του Λ. Γιαννάτου στον Γ. Καλούδη

Προκλητικό για τους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε ως χώρα, χαρακτηρίζει το αίτημα του επικεφαλής της “Επτανησιακής Αναγέννησης” Γιώργου Καλούδη για τη μίσθωση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αεροπλάνου για να μετακινηθούν οι εκτός Κερκύρας Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην ορκωμοσία του Νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, την πληρωμή διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο και την παράθεση....
δείπνου προς τιμή των περιφερειακών συμβούλων με έξοδα του ελληνικού δημοσίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Λευτέρης Γιαννάτος, υπενθυμίζοντάς του ότι στο Περιφερειακό Συμβούλιο, συμμετέχουν για να υπηρετήσουν τον λαό των Επτανήσων και όχι για να πραγματοποιήσουν ενδόμυχες μεγαλομανίες.
“Διαφωνώ ριζικά, με την απαίτηση του κ. Καλούδη. Προφανώς, δεν έχει αντιληφθεί ότι η χώρα μας, την τρέχουσα χρονική περίοδο, δίνει μάχη για να αποφύγει τη χρεωκοπία, δεν έχει ακούσει για τις καθημερινές θυσίες και περικοπές στους μισθούς τους τις οποίες υφίστανται οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και οι συνταξιούχοι και δεν γνωρίζει ότι πολύτεκνες οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα διότι δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος”, δηλώνει ο κ. Γιαννάτος.
Ωστόσο, συμφωνεί με την άποψη του κ. Καλούδη ότι τα Ιόνια νησιά πρέπει να συνδέονται καθημερινά αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς, καθώς και για την αναγκαιότητα να σταλεί έγγραφο στον Υπουργό Μεταφορών κ. Ρέππα και να ακολουθηθεί προσωπικό διάβημα του κ. Σπύρου Σπύρου μαζί με τους επικεφαλείς όλων των παρατάξεων, για να προκηρυχθεί διαγωνισμός για την καθημερινή αεροπορική και ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας.


ΠΗΓΗ:http://www.imerazante.gr/