Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο

Το Νομαρχιακό Τμήμα Κέρκυρας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα και στις πρωτοβουλίες του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων στο Γ.Ν Νοσοκομείο Κέρκυρας, που εντείνονται με μια νέα...
τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 7 του Δεκέμβρη 2010.
Οι συνάδελφοι μας συνεχίζουν έναν υπεύθυνο και σοβαρό αγώνα με μόνη επιδίωξη τη διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας και τη διαμόρφωση των αναγκαίων όρων ασφάλειας στη λειτουργία του νέου νοσοκομείου.
Πιστεύουμε ότι η προσπάθειά τους θα πρέπει να έχει την αμέριστη και ανυστερόβουλη στήριξη όλων των Κερκυραίων πολιτών, αφού οι επιπτώσεις των βιαστικών ενεργειών μετεγκατάστασης του νοσοκομείου μπορεί να είναι δραματικές και να αποβούν σε βάρος της δημόσιας υγείας.
Η πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού είναι η μόνη εγγύηση της σωστής και ασφαλούς λειτουργίας του νοσοκομείου και στην κατεύθυνση αυτή θα πρέπει να συντονιστούν και να ενισχυθούν οι ενέργειες όλων των αρμοδίων.
Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει τη συνεχή απαξίωση και υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, που πλέον οδηγεί στην απόλυτη κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Καλούμε όλους τους Κερκυραίους πολίτες να ενώσουν τη φωνή τους με αυτή των εργαζομένων στο νοσοκομείο για να στείλουμε μήνυμα αποφασιστικότητας: φτάνει πια η κοροϊδία και ο αποπροσανατολισμός. Στελέχωση του νέου νοσοκομείου τώρα!